F1

Du behøver ikke være Bill Gates eller Rockefeller for at starte din karriere som iværksætter tidligt. Det har pigen bag kforkage.dk bevist. Sara Nersting har i en alder af blot otte år startet sin egen netbutik, hvor hun sælger bageudstyr. Ja, du læste rigtigt: En otte-årig pige der er selvstændigt erhvervsdrivende. – Og hvis man er otte år, der det da oplagt at beskæftige sig med noget så dejligt som kager. Sara Nersting fik idéen til sin webshop efter at have været på kagemesse i Bella Center. Efter messen startede hun kforkage.dk sammen med sin mor. Sara Nersting har haft bagning som hobby, siden hun var helt lille, og med kforkage.dk kan hun dele sin glæde med andre. Da man ikke må eje virksomhed selv, når man er under 18, bærer Sara Nersting titlen juniordirektør, men hun er ikke i tvivl om, at hun gerne vil sælge kager og kageudstyr, når hun er voksen.

Læs mere her: https://www.mx.dk/penge_erhverv/nyheder/story/19242936

Hos Metroxpress kan du læse om hele iværksætter-eventyret, hvor Sara Nersting fortæller om, hvordan det hele startede. Sara Nersting kommer fra Gentofte, hvor hun allerede er blevet en lokal kage-kendis. Som om det ikke var nok, at Sara Nersting har webshoppen kforkage.dk, så skriver hun også bloggen Cake my Day. På Cake my Day deler Sara Nersting sine bedste bagetips og skriver om nyheder indenfor bagning. Du kan også læse om de lækkerier, der hører forskellige højtider til, og derfor er der bl.a. opskrifter på påskeæg og tips til julekonfekt. Du kan også læse om de ting, som mange synes er svære, som eksempelvis vandbad og opbevaring af glasur. Sara Nersting lider af mælkeallergi. Derfor er de opskrifter, du kan finde på Cake my Day lavet, så alle kan spise lækkerierne – også selvom du har mælkeallergi.

kforkage.dk og skolearbejdet

Det er dog ikke gået ud over skolen, at Sara Nersting har startet kforkage.dk. Til daglig går hun på Bakkeskolen, og mon ikke hendes klassekammerater nyder godt af hendes bagværk i ny og næ? Dagene går i hvert fald primært med skolearbejde, hvor weekenderne i høj grad er afsat til hendes store passion og kforkage.dk. Her har hun allerede solgt sprøjteposer, muffinforme og forme til de populære cupcakes. I skolen er det blevet alment kendt, at Sara Nersting har startet sin egen virksomhed. – Og flere af de andre elever er selv begyndt at bage og købe udstyr fra kforkage.dk