F1

Når man driver en erhvervsvirksomhed er der mange kontorartikler, der er vigtige i hverdagen for at arbejdet kan forløbe så gnidningsfrit som muligt. Det er ikke kun nok at have sine papirklips i orden, eller at der er mulighed for den rette opmagasinering af ind- og udgående papirarbejde, for at drive en velfungerende virksomhed skal man også have et whiteboard. Et whiteboard har mange forskellige funktioner man som virksomhed kan nyde godt af, både i forbindelse med den daglige færd på kontoret og i forbindelse med møder med ens samarbejdspartnere.

Der findes mange forskellige former for whiteboards man kan bruge som virksomhed, disse fås i mange forskellige størrelser, former og forskellige grader af mobilitet. Det er derfor nemt som virksomhed blot at udvælge det eller de whiteboards man har behov for. Skoler bruger oftest disse som en del af kontorartiklerne til undervisningslokalerne, da det er nemmere at skrive og viske ud på disse. Et whiteboard til kontoret er én af de bedste måder at holde styr på dagligdagen på, mange whiteboards er magnetiske, hvilket vil sige at man kan sætte vigtige huskesedler op, holde styr på ens daglige aftaler og meget andet.

Find de rette whiteboards til virksomhedens behov

Det er ikke altid en dans på roser at finde frem til de kontorartikler en virksomhed har behov for. Som erhvervsdrivende må man i sidste ende forholde sig til tallene på bundlinjen og det nytter derfor ikke noget, at man bruger penge til højre og venstre på at fylde op. I en virksomhed kan der være forskellige behov alt efter hvilke lokaler man ønsker at installere whiteboard tavler i, nogle steder kan en lille tavle være nødvendig blot til at informere sine medarbejdere om events. I større mødelokaler kan der være behov for et whiteboard monteret på et stativ, så dette kan flyttes rundt og måske endda bruges på begge sider således at man ikke skal slette vigtige informationer. Det er derudover også muligt i de fleste tilfælde at få lavet whiteboards i specialmål, således at man kan konkretisere målene præcist efter behov. Find et bredt udvalg af kontorartikler her: https://justmore.dk/kontorartikler_oversigt

Få de rigtige kontorartikler til det nye whiteboard

Har man først anskaffet sig et whiteboard er der nogle små kontorartikler, der kan tilkøbes ved siden af således at man kan få det optimale udbytte af ens nye tavle. Her kan der være tale om specielle magnetholdere til f.eks. penne eller magneter, der kan bruges i forbindelse med en præsentation. Derudover er det vigtigt, at man sørger for at købe de korrekte penne til at skrive på ens whiteboard med, får man ved et uheld købt og brugt de forkerte, kan det ødelægge tavlen, da det ikke vil være muligt at viske ud. I forbindelse med møder, foredrag eller andre præsentationer kan det være en god idé at købe penne i forskellige farver, da dette er med til at holde modtagernes fokus på tavlen og samtidig muliggøre det for dem, at skelne mellem forskellige informationer, der gives og fortælles om.