F1

ClawGear er et Schweizisk brand, som fokuserer på at fremstille slidstærkt og funktionsdygtigt beklædning til udendørs brug. De populære ClawGear bukser er blandt favoritterne, fordi de kommer i nogle neutrale farver og kan bruges til hiking, militære øvelser eller til hverdagen i tjeneste. Det tyske brand tilbyder en lang række af kvalitetsudstyr og beklædning til den aktive. Tøjet er anvendeligt, når du skal bruge kroppen og være fysisk aktiv samtidig med, at du har muligheden for god bevægelighed.

Den klassiske ClawGear Operator Combat Pant

Når du skal på en længere tur i et klima, der kan udfordre, er det vigtigt med god beklædning, der kan holde kroppen varm. Uanset om du er på en almindelig hikingtur i fjeldene eller på jagt i skoven, kan det være nødvendigt med et par funktionelle bukser.

 

De populære Operator Combat Pants er et par camo-bukser, der kan bruges både i tjeneste som soldat eller på tur som civil. ClawGear Operator Combat Pant er en buks, der har en praktisk farve og er udført i et slidstærkt og praktisk materiale. Pasformen er behagelig, og der er plads til opbevaring af de mest nødvendige ting som nøgler, kort, kompas og smartphone.

Orientér dig og bliv en dygtig friluftsmand

Som en rigtig outdoor-person må man være i besiddelse af et godt ur – et ur, der kan informere dig om tid, højde, dato og meget mere. Et ClawGear ur er et neutralt, fedt ur, du ikke blot kan bruge i tjeneste men også til hverdag. Det fede ClawGear ur er et sporty ur med en god, skridsikker rem, der sidder godt på armen, selvom du skulle svede. Når man skal på tur, er det alfa omega at kunne orientere sig.

 

Orienteringen omfatter både forståelse af tid, sted og retning, og det kan man fremme med et godt, digitalt ur. Det er naturligvis nødvendigt med et vandtæt ur, når man skal begive sig ud i naturen. Sørg for, at du finder et teknisk ur, der kan give dig de nødvendige funktioner med et let-læseligt interface – præcis som et ClawGear ur.

Udstyr testet af professionelle soldater

Når du vælger udendørsbeklædning fra ClawGear, sikrer du dig, at det er professionelt udstyr, der er blevet testet under de mest ekstreme forhold. Det tyske brand har udviklet udstyr til professionelle soldater i årevis og har dermed formået at give flere mennesker mulighed for at klæde sig på med modstandsdygtigt tøj, præcis som soldaterne.

 

Tøj fra ClawGear designes i praktiske og naturlige, varme farver, der gør det nemmere at begive sig rundt i naturen uden at se opsigtsvækkende ud. På fjeldture og jagt er det optimalt med naturfarver, da du ikke ønsker at forstyrre naturens gang, dyr og rytme med unaturlige og skarpe farver.