F1

Fryseskabe til erhvervskøkkener er en nødvendighed, for enhver der driver virksomhed, med tilberedning af fødevarer, og vil være at finde i ethvert erhvervskøkken. Frysning er en af de bedste måder at opbevare visse madvarer på, når man skal sikre sig at holdbarheden forlænges som ønsket. Frysning er specielt velegnet til opbevaring af kød, brød, saucer, naturligvis is med mere. Den største udfordring i et køkken er som regel at have friske råvarer og ikke smide for mange rester ud, hvorfor frysning er en nødvendighed, når man ønsker at have mulighed for at tilberede f.eks. en fond til saucen eller hjemmelavet is i god tid. Når man taler om frysere og skal vælge, hvad der passer bedst til køkkenet er det afgørende, at vælge et industrikøleskab, der er designet til netop at fungere optimalt til frysning af madvarer i større køkkener. I og med det er et opretstående skab er det den løsning de fleste køkkener vil vælge, frem for f.eks. en kummefryser, hvor det kan være svært at finde de forskellige varer.  Behovet afhænger selvfølgelig af typen af køkken der drives.

Indret dit køkken efter dit behov

Når man taler om fryserkapacitet, er det alt afgørende at der er plads i det fryseskab du vælger. Det du primært skal se på når du skal vælge mellem de forskellige modeller, er dels at det skal passe med pladsen i køkkenet og dels at det skal give så stor kapacitet, som muligt. Når du skal vælge er det en god idé at se på udvalget, se de bedste hvidevarer til erhverv her, hvor du kan se hvilke mål og specifikationer de forskellige modeller har.  Der kan være store forskelle på, både pris og specifikationer of derfor er det vigtigt at gøre sig klart, hvilket behov man har. Det vil især være hvilke mængder af varer man ønsker at have plads til, men også hvordan pladsen er i køkkenet, således at man kan udnytte køkkenet bedst muligt og til sidst skal man selvfølgelig også se på prisen på industrifryseskabet, og også her er der forskellige muligheder.

 

Værdi for pengene

Nogle mærker, som Zanussi, Frenox og Mastercool er specialiserede i at fremstille industrifryseskabe, men i forskellige prisklasser. Hvor et mærke som Zanussi ligger i den dyre ende er de to andre mærker mere prisvenlige. Med et Zanussi køleskab, der er fremstillet i Italien, får du både et energibesparende og meget driftssikkert industrifryseskab, som så også har en lidt højere pris end de andre mærker, der begge er produceret i Europa og begge har et lavt energiforbrug, mens mærkerne er knap så kendte. Ved at vælge et Frenox eller Mastercool fryseskab, får du energivenlige industrifryseskabe med god værdi for pengene. Specielt når der er tale om hårde hvidevarer, der hele tiden er tændt er det naturligvis vigtigt at se på energiforbruget, da en ikke-energivenlig løsning, kan være endog meget dyr i strøm.