internet
F1

Hvis du er flyttet til Danmark for nylig, eller kender en, som er ny i landet, så kan du få nogle gode råd her. Det kan være svært at falde på plads i et nyt land, men det er langt fra umuligt.

Ét sted, hvor du kan starte, er ved at indrette din bolig og holde den pæn, så du altid føler, at du har en rar og hyggelig base.

En dejlig, lækker og sund bolig skal ikke falde hen og blive grim, usund og med en masse skavanker. Så når du får gjort ordentlig rent i hytten, eller når du får fikset de pletter og ridser, der er kommet over de sidste år, så tag dine forbehold for fremtiden.

Dine ridser, fedtpletter og snavs er ikke enestående tilfælde, de kommer tilbage år efter år, hvis du ikke holder ordentlig stand i din bolig.

Lær sproget

Én af de vigtigste ting ved at flytte til et nyt land, hvis man gerne vil føle sig 100% integreret er at lære sproget. Det gælder naturligvis også i Danmark. For selvom langt de fleste danskere er rigtig gode til at tale engelsk, vil det stadig være en stor fordel at kunne sproget. Lær dansk i København, hvis du vil have de bedste forudsætninger for at falde godt på plads i landet.

Hold dig sund og rask

Det kan være stressende at flytte til et nyt land – især i disse tider. Din nye og lækre lejlighed holdes selvfølgelig også i stand ved, at den bliver ved med at holdes i god ren. Det er ikke kun vores hænder, vi skal spritte af for at slippe for en forfærdelig virus.

Vi befinder os i vores bolig, når vi står op og går i seng, så selvfølgelig skal smittespredningen også mindskes derhjemme.

Selvfølgelig skal der ikke være fedtpletter, beskidt eller urene overflader, der er perfekte smittespredere. Fokussen skal selvfølgelig være på at mindske muligheden for, at du selv bliver smittet derhjemme, men også at dine venner og familie heller ikke gør.

Så her er det altså håndspritten, der skal rettes mod alle de steder i din bolig, hvor der ofte er brug, mange hænder, meget aktivitet, men som du måske får glemt, når du rydder op.

Hvis du har læst denne artikel, er du blevet klogere på, hvordan du føler dig hjemme i din nye base… og du er åbenbart allerede blevet vildt god til det danske sprog.