F1

Hvor man end kigger hen, i de danske husstande og familier, er kæledyret et gennemgående element for den sunde kernefamilie. Vi danskere elsker kæledyr, både de store i familien men også de mindste. Det kan være svært at finde hundelemme, sove-kurve og meget andet, men at finde den helt rigtige hund, kan være lige så svært.

Derfor er hundelemmen et must for enhver hundeejer

Kæledyr er, selvsagt, noget vi kæler for. Vi elsker at holde om vores husdyr, og næsten tildele dem lige så stor en rolle i familien som børnene eller endda forældrene. Der findes næsten ikke noget bedre, end at bruge ti minutter på bare at nusse vores egen hund, og mærke den glæde der udspringer, helt naturligt, herfra. At have hund er ikke altid lige nemt, det kræver stort arbejde, i form af hundeluftning, pasning og stimulering. Derfor er det en god idé at installere en hundelem, hvis man planlægger at få en hund. Lemme er, i de fleste tilfælde, noget man forbinder med katte, men kan i lige høj grad blive brugt til hunde.

Kæledyr er noget man skal værne om 

At have et kæledyr er noget helt specielt. Hvis man er et mindre barn, og får sit første kæledyr, er dette noget man aldrig vil glemme helt. Det er noget ganske særligt at knytte sig til et dyr, for første gang. I sit kæledyr vil man altid prøve at genspejle en del af sig selv, i kæledyrets bevægelser og væremåde. Man skal derfor huske altid at passe godt på sit kæledyr, om det så er en hund, fisk eller kat. Der findes mange muligheder for at få et kæledyr, det er ikke sikkert at hunden er det helt rigtige valg, men at man måske hellere vil have en kat at lege med, og holde af. 

Hunden er menneskets bedste ven 

Der findes, som sagt, mange muligheder for at få et kæledyr, og dette dyr kommer da også i mange forskellige udgaver og former. Inden man går ud og køber et kæledyr er det derfor også meget vigtigt, at man overvejer hvilket, dyr man vil have, og hvorfor. At have en hund er meget anderledes end at have en kat, med en hund kan man for eksempel risikere at hunden knytter sig tæt til dens ejer, og at der opstår et særligt bånd mellem disse. Det kan godt betale sig at få et kæledyr, især hvis man ønsker en ven for livet.