F1

Teknologien fylder meget i danskernes hverdag, da mange gøremål foregår online nu. Du kan shoppe produkter, bestille tid til lægen og handle via internettet. Det er vigtigt at følge med udviklingen, da den hele tiden bliver videreudviklet. Som online virksomhed er det vigtigt at skille sig ud fra konkurrenterne, da der ofte kommer nye online webshops til. Hvordan lægger folk netop mærke til din hjemmeside? Det kræver hårdt arbejde samt at du hele tiden er opmærksom på konkurrenterne. Sæt fokus på din hjemmeside, så folk bliver interesserede i at besøge den.

Hjemmeside

Skab liv på din hjemmeside 

Det er vigtigt at kunder kan se at der sker aktivitet på din hjemmeside. Hvis ikke siden bliver opdateret med nye ting, så får kunderne indtrykket af, at din hjemmeside er inaktiv. Du skal bruge de sociale medier til at sprede budskabet med at din virksomhed findes. Det gælder om at ramme den rette målgruppe således, at disse kunder har lyst til at købe produkter fra din hjemmeside.

Fang den rette målgruppe

Hvis din hjemmeside er henvendt til de små i familien, så skal du fange både børnenes og forældrenes interesse. Trampoliner er f.eks. meget populære at have i haven, så hvorfor ikke lave et kanon godt tilbud på dette? De traditionelle trampoliner er runde, men hvorfor ikke købe sjove og anderledes produkter ind som en firkantet trampolin? Det gælder om at prøve sig frem og se hvad der netop gør folk interesserede i at klikke videre til din hjemmeside. 

Trampolin

Gør din hjemmeside nyttig for andre 

Udover at have lækre produkter på hjemmesiden, er det også godt med relevant info til de kunder, som er i tvivl om hvilket produkt de skal vælge. Det kan f.eks. være at de er i tvivl om hvordan man udvælger den bedste trampolin til barnet? En udførlig guide til hvad man skal tænke over, kan være god for de forældre, der gerne vil være sikre på deres valg. Hvis de kan bruge din trampolin guide til noget, så vil de med garanti købe noget via din hjemmeside en anden gang.

Folk skal huske din hjemmeside 

Selvom folk har købt noget via din hjemmeside en gang, så skal de fortsat huske at din hjemmeside eksisterer. Du kan altid prøve at tale til kundernes underbevidsthed og prøve at lokke dem til at købe mere. Det kan f.eks. være ved at supplere med et afsnit under trampolinguiden med tilbehør til trampolinen. Her skal du beskrive hvorfor det netop er vigtigt at investere i tilbehøret samt hvilken sikkerhed det har for barnet, der færdes på trampolinen. 

Skab succes via din hjemmeside 

Det er en god ide, at du får tilknyttet en nyhedsmail til din hjemmeside, så kunderne kan få en mail, når der er tilbud eller gode procenter at spare. Her kan du også reklamere med nogle af de nyeste produkter på din hjemmeside. Folk bruger generelt de sociale medier meget, så hvis du skriver en god og fangende overskrift, så bliver folk nysgerrige efter at se, hvad der er kommet af nye ting. Sæt fokus på din hjemmeside og lav et lækkert og indbydende layout, så folk har lyst til at surfe rundt på din hjemmeside.