husmus
F1

Det er aldrig fedt, når man opdager, at man har skadedyr i hjemmet. Der er tilmed mange forskellige typer af skadedyr, der kan komme ind i boligen. Det kan være, du opdager, at der er begyndt at komme myrer i din vindueskarm. Måske du har fundet tegn på, at der er mus eller rotter i huset? Uanset hvilke ubudne gæster du har fået ind i boligen, så vil du sikkert gerne af med dem. I denne artikel kan du læse mere om, hvad du kan gøre for at få bugt med skadedyrene i hjemmet.

Myre

Vedligeholdelse af bolig kan holde skadedyr væk

Nogle gange er det også rart at vide, hvordan man fremover kan undgå skadedyr i sit hjem. Vil du ønske at forebygge besøg fra skadedyr, så gør du dig klogt i jævnligt at vedligeholde din bolig. Hvis man har en vedligeholdt og sund bolig, så er det også sværere for skadedyrene at komme ind og få fodfæste. Hvis du har et meget vedligeholdt hjem, så er det slet ikke sikkert, at du fremover får brug for råd til, hvordan du kommer af med skadedyr. Når du skal vedligeholde mure, udhæng og sokler, så kan du altid holde øje med, om der er tegn på besøg fra skadedyr.

Få hjælp til skadedyrsbekæmpelse

Hvis du får skadedyr, som du har svært ved at få bugt med, så kan du altid vælge at få hjælp fra professionelle skadedyrsbekæmper. Du kan f.eks. benytte dig af https://denrodemyre.dk/. Disse kan hjælpe dig med at bekæmpe skadedyr, så du er sikker på, at det bliver gjort ordentligt. Skadedyrsbekæmpere har arbejdet med faget i mange år, og de besidder derfor stor erfaring, den almindelig lægmand ikke har.

Problemer med de små insekter

Når det er sommer, og vi lader døren stå åben til haven, så har vi mulighed for at invitere en masse små insekter indenfor. Det kan både være insekter som myg, hvepse, fluer og murer, der pludselig har invaderet dit hjem. Du kan forsøge at gøre dit hjem mindre tiltrækkende for disse insekter ved at sørge for, at der aldrig ligger krummer på bordet eller står en halvtom flaske sodavand. Det kan også være farligt at have frugt liggende fremme, og det kan være en god idé at bevare det i køleskabet over sommeren. Hvis du gerne vil have det fremme, så er det altid en god idé at vaske det inden.

musefaelde

Problemer med mus

Hvis du har problemer med mus, så er det vigtigt, at du sørger for, at alt mad i skabet er pakket godt ind. Der skal f.eks. ikke ligge havregryn fremme. Du kan altid prøve at bekæmpe mus ved at bruge musefælder. Du skal naturligvis stille fælden dér, hvor du mistænker, at musen bruger sin tid.