F1

Mange går med en drøm om at være egen chef og starte egen virksomhed. Der findes masser af fordele. Herunder friheden i selv at kunne tilrettelægge sin arbejdsdag, muligheden for at arbejde hjemmefra, og en potentielt høj indkomst, hvis man formår at ramme et gunstigt marked. Men det at opstarte sit eget firma er hårdt arbejde, og kræver disciplin, kreativitet og ikke mindst passion for det man laver. Det er vigtigt at have et overblik over alle aspekter af virksomheden, både ens produkter eller ydelser, økonomi og det it-tekniske. For at tiltrække nye kunder er det vigtigt at man har en professionel og indbydende hjemmeside. Hvis IT og design ikke er dine spidskompetencer, er der heldigvis masser af hjælp at hente hos professionelle it-udviklere.

De to vigtigste elementer for en succesfuld hjemmeside

Der er mange ting der skal være plads, før man kan kalde sin hjemmeside succesfuld. Det kan være en jungle at finde rundt i de tekniske aspekter af hjemmesidekonstruktion og søgemaskineoptimering. Men når det kommer til at skabe en hjemmeside der bedst repræsenterer ens virksomhed, er der to centrale elementer, der skal være på plads:

1. Overblik og nem navigation

Din hjemmeside skal skabe et overblik hvilke produkter eller ydelser din virksomhed tilbyder. De helt basale ting såsom priser, kvalitet og lokation skal fremgå klart og tydeligt. Købere vil ikke blive længe på din hjemmeside, hvis de ikke hurtigt og nemt kan finde frem til disse basale ting. Så hold dine tekster korte, så dine kunder nemt kan finde frem til disse informationer.

2. Din hjemmeside repræsenterer din virksomhed

Din hjemmeside repræsenterer din virksomhed udadtil og er ofte med til at give kunder et førstehåndsindtryk af din virksomhed. Så vær opmærksom på detaljerne og sørg for at din hjemmeside ser professionel og indbydende ud.