F1

I dag er teknologi og sociale medier en fast del af hverdagen og som regel også udgangspunktet for en opstart som selvstændig iværksætter. Der skal ikke meget mere til end en computer, internetforbindelse og en god ide, for at have udgangspunktet for en spirende forretning.

Med bogen Det Lille Skridt giver Rasmus Madsen dig et indblik i sin egen rejse sammen med en hel perlerække af gode råd og erfaringer, der giver dig et solidt fundament at starte din drømmeforretning på.

Klar, parat, iværksæt

Der findes et hav af muligheder for at blive iværksætter og de fleste i dag starter hjemmefra med ikke meget mere end en computer der har forbindelse til internettet. Det er dog som udgangspunkt en god ide, at sætte sig rigtig godt ind i tingene inden man kaster sig ud i de store forretninger.

Men har du en god ide, en overordnet plan og måske endda et produkt, så er der kun en vej frem.

Digital markedsføring

Det kræver ikke de store teknologiske kendeskaber, at etablere en facebookside, en Instagramprofil eller en Youtubekanal men det kræver grundig research og en hel del gå-på-mod, at sætte sig ind i, hvordan du får det bedste ud af markedsføringen på de sociale medier. Hvordan du rammer de rigtige segmenter og bruger de rigtige værktøjer.

Det er dog hele arbejdet værd, for det er den form for markedsføring, der tegner til at være allermest udbytterig – hvis den vel at mærke bruges korrekt.

Det kan være en god ide at starte med en ting ad gangen og få godt styr på den, før du kaster dig over den næste. På den måde bliver det mere overskueligt og du slipper for platforme hvor din business ligger stille.

Drøm stort og gå efter det!