Kvinde arbejder
F1

Som selvstændig er livet lidt noget andet. Der er ikke tid til ferier, pause eller noget andet, der rimer på fri. Men det er ikke sådan det skal være, for var det ikke sådan, at når du blev selvstændig, så ville du have mere tid i hverdagen?

Det kan godt være, at det ikke lige ser ud til, at du kan holde fri lige foreløbigt, men det er ikke det, som det handler om. Du skal tage dig tid til at slappe af, gøre ting ved haven og huset og være sammen med din familie.

tagrende

Brug tid på huset, når du skal holde fri

Er der en ting, som kan minde os om, at vi skal holde en pause fra arbejdet, så er det de pligter, som vi mangler at få klaret rundt i huset. Det er noget, vi ofte negligerer, så måske skulle det være dit næste projekt?

Du kan fx starte med at tage ukrudtet op fra fliserne. Det er noget, man kan bruge utrolig lang tid på. Og nu når du er i gang med huset, og opdager de tilstoppede tagrender, så kan du ringe efter hjælp.

Undersøg dine muligheder for rensning af tagrender Helsingør og omegn, så vil du endelig kunne få gjort noget omkring hus og have. Det er en befrielse at komme væk fra arbejdet, samtidig med at du heller ikke spilder din tid.

Planlægning

Planlæg tid af til familien

Når man er selvstændig kan det oftest være arbejdet, der trækker mere end familien. Og det er også forståeligt, for det er mange gange ens hobby, som man har bygget sit firma ud fra. 

Men når man forvandler sin hobby til et firma, så er det, at man skal passe på med at bruge for lang tid på hobbyen. Ikke fordi, det er en dårlig ting, men det tager tid væk fra din familie, som du også godt kan lide at være sammen med. 

Et godt råd er derfor at starte mandagen op med at planlægge ugen. Her skal du indsætte tid af til din familie, så det hermed står i dit skema, som en slags “opgave”, du skal have gennemført. 

Husk til sidst også at nyde fritiden, når du tager den.