Frustreret mand ved computeren
F1

Kan du svare ja til disse to spørgsmål? Bor du omkring Roskilde? Har du brug for hjælp til IT? Så er du havnet det rigtige sted. Her kan du nemlig finde ud af, hvordan du får hjælp. Du kan få hjælp til alt med IT. Det kan være, at du oplever et eller andet problem. Måske føler du dig ikke helt sikker, når du surfer på nettet. Eller du vil gerne forebygge, at du mister alle dine dokumenter, hvis du en dag spilder en hel cola ud over din computer.

Der er mange IT-relaterede ting, du kan få hjælp til. Har du brug for hjælp, så skal du bare bede om det. Der er helt sikkert nogen, der kan hjælpe dig. Det kan de sikkert hos ITloesningen.dk. De har forstand på computere og kender til alt det, de kan i dag. De er placeret i Roskilde.

IT-hjælp

Problemer

Oplever du et problem med din computer? Er der et eller andet, der ikke virker? Så kan du få hjælp. Du kan få fikset dit problem, og du kan også få hjælp til at undgå, at det sker igen.

Der kan opstå både små og store problemer med computere. De er ret avancerede maskiner. Du kan komme til at trykke på noget forkert. Der kan komme noget udefra, der ødelægger et eller andet. Der kan også være en fysisk del i computeren, der går i stykker. Der kan ske meget, som kan give dig problemer. Men heldigvis kan meget af det også løses. Du skal bare bede om hjælp.

Er du ikke selv IT-ekspert, så pas på med at prøve at løse problemerne selv. Find hellere en, der kan hjælpe dig med at få det løst. Så kan det blive gjort på den rigtige måde og uden at skabe endnu flere problemer.

Mand på internettet på computer

Sikkerhed

Har du egentlig ikke noget problem, men vil du bare gerne føle dig mere sikker online? Sikker i det hele taget? Så kan du også få hjælp til det.

Det er vigtigt at tænke på sikkerhed, når man sidder ved sin computer. Du bør tænke på det i din opførsel online. Du bør vide lidt om, hvad du bør undgå. Men du kan også sikre dig lidt mere på forhånd. Du kan fx installere et antivirusprogram, som kan opdage det, hvis din computer får en virus.

Der er nogle sikkerhedsmæssige tiltag, du selv kan ordne, men bed gerne om hjælp til sikkerheden. Så kan du få ordnet de sværere ting, og du kan få forklaret, hvordan du bør opføre dig online.

Du kan også få hjælp til at sikre dine dokumenter. En computer er jo en maskine, som kan gå i stykker. Har du gemt noget på den, så mister du det. Medmindre du har forberedt dig og sikret dig.