bagning i skolen
F1

Hvis du har en passion, så er det vigtigt, at du forfølger den. Det kan godt være, at du opdager din passion i en meget ung alder – så er du faktisk bare heldig! Der er mange, der går ud leder efter deres passion hele livet. Hvis du gerne vil udleve din drøm tidligt i livet, så er et efterskoleophold, der tilbyder specielle linjer måske den perfekte løsning for dig.

musik på efterskolen

Har du en passion om at lave mad?

Det kan være, du har opdaget, at du har en stærk passion for at lave mad. Måske det ofte er dig, der sætter aftensmaden frem på bordet derhjemme? Det kan også være, du ikke har meget erfaring med lavlavning endnu, men du ved det er noget, du synes, er virkelig spændende. Hvis du har en drøm om at lave mad, som du gerne vil forfølge, så er det i hvert fald slet ikke for tidligt at begynde at gøre det allerede i 9. klasse.

Har du en passion for bagning? 

Det kan også være, at din passion inden for madkunsten ligger i bagning. Hvis det er tilfældet, så er det heldigvis også muligt at finde efterskole med linjer, der fokuserer på netop dette. Hvis du er typen, der også er ved at være lidt skoletræt, så vil du nok hurtigt komme til at opleve, hvordan lysten til at læse forøges, når bare det handler om noget, man synes, er sjovt. 

kreativitet

Har du en passion for kunst?

Måske du i en meget tidlig alder har fået øjnene op for kunst. Hvis det er tilfældet, og hvis du kan lide at lave dine egne kunstmalerier, så er dette ligeledes noget, du kan forfølge i en efterskoledrøm. Det kan også være, du går meget op i design og godt kunne tænke dig at prøve at lave dine egne tøjstykker. 

Har du en passion for musik?

Måske musikkens verden mere er noget, du finder dig tilpas i. Når man skal lede efter en god efterskole, så skal man finde én, hvor man har mulighed for at udfolde sig, som man gerne vil. Hvis du drømmer om at lave musik, så skal du naturligvis prøve nogle flere kræfter med det. Et efterskoleophold er det perfekte sted at prøve først at forfølge sin drøm – her er der nemlig ikke så meget på færde endnu. Skal du på efterskole i 9. klasse?